12 Ekim 2016 Çarşamba

Yeni dizi:Aşk Laftan Anlamaz seyret

Evet, aşk laftan anlamıyor. Türk yapımcılarımız da hazır aşk dizileri yüzyıllardır ülkemizde tumuş gidiyor iken, bu aşk dizilerinin her türlüsünü deneyelim birader modundalar. Bu sefer ki aşk dizimiz ise, bu yaz Show TV ekranlarında boy gösteren Aşk Laftan Anlamaz dizisi! Birkaç yazı öncesinde bu dizidenHande Erçel hakkındaki yazımızdan bashetmiştik tabii, üstünden geçmiştik şöyle. -Ki okumadıysanız, sizi Hande Erçel yazımı da okumaya davet ediyorum.- Bu yazımızda, diziyi kurcalayıp, diplerine kadar ineceğiz. Yeni bölümleri çarşamba günü yayınlanan diziye illa ki denk gelmişsinizdir canım! Ya da güzeller güzeli bir Hande Erçel sahnesine? Belki de güzel kirpikli Burak Deniz’e? Biz denk geldiğinizi varsayıyoruz! Denk gelmediyseniz de, gelmenizi umuyoruz. Çünkü bu dizi yapımı, buram buram kalite kokuyor.
aşk laftan anlamaz, aşk laftan anlamaz dizisi, aşk laftan anlamaz izle, hande erçel, burak deniz, oğuzhan karbi,

#1 Aşk Laftan Anlamaz ve Oyuncuları


ask-laftan-anlamaz-6bolum
Dizinin baş rollerini Hande Erçel ve Burak Deniz bölüşüyor. Hande, Hayat karakterine can verirken, Burak ise Murat Sarsılmaz rolünde. Dizinin çoğu bu ikilinin etrafında dönse de, elbette yardımcı karakterlere ihtiyaç duyuyorlar ki, tam bu sırada olaya Hande'nin yani Hayat'ın iki en yakın arkadaşı giriyor: İpek ve Aslı. İpek rolünü Merve Çağıran, Aslı rolünü ise Özcan Tekdemir oynamakta. Murat'ın kardeşi Doruk'u ise Oğuzhan Karbi oynarken, Murat'ın şoförü ve aynı zamanda çok yakın arkadaşı olan Kerem'i ise Süleyman Felek canlandırıyor. E, yardımcı oyuncular kalabalık oluşuyla meşhurdur, değil mi? Bu kadroya önemli olanlardan Murat'ın eski ve hala peşinde olan kız arkadaşı Didem'i Tuğçe Karabacak ve müthiş bir karakter olan Tuval'ı oynayan Demet Gül'ü de eklersek sanırım bitiriyoruz mevzuyu. Tuval karakterine sonradan geleceğiz, onu bu şekilde sadece ismini vererek geçemem, lütfen.

#2 Peki bu aşk dizimizin konusu ne?


ask-laftan
Aşk Laftan Anlamaz'ın konusu ise bir nevi tipik bir aşk hikayesi: nefretten aşka dönüşen bir hikaye. Tanışma faslı baya farklı oluşuyla ve oyuncuların bu kadar başarılı olmasıyla tutmuş bir dizi. Dizinin kaba taslak özetini şuraya bırakıyorum ben: Giresun'da doğup büyüyen Hayat, İstanbul'a üniversite okumak için geliyor ve okulunu bitirince de burada kalmaya devam ediyor. Ancak babası, iş bulmadığı takdirde Hayat'ı eve çağırdığını annesini İstanbul'a yollayarak iletiyor. İş bulma konusunda inanılmaz şanssız ve bir miktar da yeteneksiz olan Hayat, kendini bir yalanın içinde baş rol olarak buluyor. Murat Sarsılmaz'ın babasından sonraki en büyük patron olduğu şirkete, başka bir CV ve isimle giren Hayat, patronuna aşık olunca yalanını sürdürmeye mecbur kalıyor. E tabii, Hayat'ımız güzel ve has bir karakter olunca da büyük patron da kıza karşı dayanamıyor. Birbirinden inatçı bu ikiliyi, aşklarını birbirlerinin gözlerinin içine bakarken görecek miyiz dersiniz? Cevaplar için okumaya da diziyi izlemeye de devam o zaman!

#3 Hande Erçel (Hayat)


fft99_mf5773999
Hayat karakterine can veren Hande Erçel'i, ona özel bir yazımızda oldukça detaylı anlatmıştık zaten. Bir de burada anlatmayı gereksiz görsem de, şööyle bir üstünden geçelim tabii. 24 Kasım 1993 yılında Balıkesir'de dünyaya gelen Hande, şu an Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde öğrenim görmekte. Daha önce yer aldığı dizi ve filmler ise: Çalıkuşu (konuk oyuncu olarak gelmiş ve sadece bir bölüm yer almıştır), Hayat Ağacı (Selen isimli karakter), Çılgın Dershane Üniversitede (Meryem isimli karakter), Güneşin Kızları (Selin isimli karakter) ve son olarak da Aşk Laftan Anlamaz adlı dizide Hayat'a can vermektedir. Geçen yaz yayımlanmaya başlayan Güneşin Kızları, Hande'nin en büyük projesi olurken, Selin karakteriyle patlama yaşamıştır.

#4 Burak Deniz (Murat Sarsılmaz)


cropped_content_burak-deniz-askin-gucunu-inkar-etmek-mumkun-degil_7t8e4im4v43qsw0
1989'un 20 Ekim'inde ve İstanbul'da doğan Burak, Kolej Günlüğü adlı diziyle sektöre giriş yapmıştır. Daha sonra Kaçak dizisinde yer alırken, ki bu en büyük projesi olmuştur, birkaç bölüm de Medcezir'de oynamıştır. Diğer projeleri ile sırasıyla, Tatlı Küçük Yalancılar, Gecenin Kraliçesi ve tabii ki son olarak Aşk Laftan Anlamaz isimli dizilerdir. Kızlarımızı bu kısımla ilgilenmeye davet ederek, bu satırları okumaya da teşvik ediyoruz: Burak Deniz, Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki rol arkadaşı Büşra Develi ile beraberdir. Tabii bu ikili sosyal medyada oldukça konuşulurken, çok da sevilen bir çift. Bilmemek ya da duymamak neredeyse im-kan-sız.

#5 Oğuzhan Karbi (Doruk Sarsılmaz)


oguzhan-karbi-01
Sarsılmaz ailesinin Murat'ı ne kadar işine düşkün ise, Doruk'u da eğlencesine o kadar düşkün. Doruk, baba Nejat Sarsılmaz'ın ikinci evliliğinden olan çocuğu iken, Murat ile bunu sorun etmiyorlar. Aralarındaki abi&kardeş ilişkisi oldukça sağlam, gerek babaanne ve gerek baba sayesinde. Ancak Doruk'un işi reddedip eğlenceli hayatına devam etmek istemesi, babasına sorun yaratıyor. Baba Nejat Sarsılmaz, tıpkı abisi gibi Doruk'un da işlerinin başında olması gerektiğini her fırsatta vurgularken, Doruk şirkete uğrayıp orayı da şenlendirmeyi ihmal etmiyor tabii. Kendine düzenli bir ilişkiyi yakıştırmayan ve sürekli eğlenmek isteyen Doruk'un, bu düşünceleri hareketlerine de yansıyor elbet. Peki Doruk'u canlandıran Oğuzhan Karbi'yi konuşalım mı biraz da? 26 Mayıs 1992 yılında doğan Oğuzhan'ın ilk projesi olan Aşk Laftan Anlamaz, son olmayacak gibi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder